Nieuws

 • FESPA trendy exposure krachtig genererende branche
  SIGNPRINT –  Fespa’s trendbarometer luidt volgens de Münchens wideformat & signage-expo 2019: polyestertextiel het gaat máken in b2b-reclametextiel èn in privé-applicaties. 21-05
 • Brand bouwmarkt Apeldoorn: een reflectie vanuit de Werkgroep RWA

  Dinsdag 27 november 2018 woedde een grote brand bij een bouwmarkt in Apeldoorn. Deze bouwmarkt, gelegen op een industrieterrein en destijds (2004) één van de grootste bouwmarkten in Nederland, heeft een totaaloppervlakte van ca. 7.000 m2 inclusief verdiepingsvloeren, sociale ruimten en laad-/losruimte.

  21-05
 • Basware vereenvoudigt versturen van facturen per e-mail
  Basware heeft met de SmartOrders- service een manier gelanceerd voor afnemers om elektronische inkooporders (PO's) naar leveranciers te sturen. Het bevordert de samenwerking tussen afnemer en leverancier in het inkoopproces via actiegerichte e-mails."Inkooporders worden nog steeds uitgewisseld tussen afnemers en leveranciers in verschillende formaten - waaronder e-mail, fax of telefoon - die vervolgens handmatig ingevoerd en verwerkt moeten worden.
  Lees verder » 21-05
 • Gebruik AVG-stappenplan blijft gratis voor KVGO-leden

  Ook in 2019-2020 is het gebruik van het AVG-stappenplan kosteloos voor KVGO-leden.  Er zijn afspraken gemaakt met de Stichting AVG voor verenigingen.

  20-05
 • Gebruik AVG-stappenplan blijft gratis voor KVGO-leden

  Ook in 2019-2020 is het gebruik van het AVG-stappenplan kosteloos voor KVGO-leden.  Er zijn afspraken gemaakt met de Stichting AVG voor verenigingen.

  20-05
 • VDD Invest start verkoop Certificaten van Aandelen in AI-software
  VDD Invest, aandeelhouder van VDD IQware, start met de verkoop van 160 certificaten. VDD IQware is leverancier en ontwikkelaar van de Hyarchis software suite welke bestaat uit Document Management Systemen, Enterprise Content Services en sinds kort ook Artificial Intelligence-toepassingen. De investeringsmaatschappij VDD Invest investeert in het maken van de op Artificial Intelligence gebaseerde software.
  Lees verder » 20-05
 • SER Group benoemd tot Microsoft Gold Partner
  Voor het twaalfde achtereenvolgende jaar heeft SER Group de Microsoft Gold Partner status bereikt. Slechts 1 procent van alle Microsoft-partners wereldwijd ontvangt deze jaarlijkse erkenning. Voornaamste reden is de naadloze integratie van de ECM-functies van Doxis4 in Microsoft-applicaties als Microsoft Office, Office 365, Outlook, SharePoint en Dynamics.
  Lees verder » 20-05
 • Pegasystems neem In The Chat over
  Pegasystems heeft het Canadese bedrijf ‘In The Chat’ overgenomen. In The Chat is leverancier van een zakelijk, digitaal klantenserviceplatform dat sms-berichten, sociale media interactie, livechat, e-mailberichten en communicatie via chatbots verenigt voor soepele interactie met de klant.Het ITC-platform maakt communicatie via vrijwel elk digitaal kanaal mogelijk en geeft  organisaties een toekomstvaste manier om in contact te komen en blijven met hun klanten.
  Lees verder » 20-05
 • Cloud signing met KPN PKIoverheid certificaten
  KPN en ValidSign introduceren ‘Mobiele certificaten’ waarmee gebruikers elektronisch gekwalificeerd kunnen ondertekenen in de Cloud. Zij hebben hiervoor niet langer een smartcard of een token nodig om volledig veilig en rechtsgeldig gebruikersinformatie en documenten uit te wisselen en te ondertekenen. Dit kan nu via een speciale app op elk willekeurig mobiel device.
  Lees verder » 20-05
 • Multicopy stylet Total Home Concept

  Multicopy heeft Total Home Concept uit Lelystad een nieuwe identiteit en uitstraling aangemeten.

  Het bericht Multicopy stylet Total Home Concept verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-05