Nieuws

 • Business Day bij Igepa Belux

  Igepa Belux organiseert op 27 september een Business Day in haar vestiging in Aalter. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen van machines en software.

  Het bericht Business Day bij Igepa Belux verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  18-09
 • Singapore Press Holdings: route print naar digitaal
  BUITENLAND - Sanne Breimer is ondernemer en journalist in Azië en schrijft regelmatig artikelen voor het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ). Afgelopen week publiceerde zij een interessante analyse rondom de conversie van print naar digitaal bij The Singapore Press Holdings Limited. Onze samenvatting van haar conclusies en onze nuances. 18-09
 • Brexit en de gevolgen…

  Nog steeds is niet duidelijk hoe en wat er staat te gebeuren met de op handen zijnde Brexit. Wordt het een deal of no-deal? Welke gevolgen heeft het voor Europese bedrijven die zaken doen met hun Britse collega's?

  17-09
 • Brexit en de gevolgen…

  Nog steeds is niet duidelijk hoe en wat er staat te gebeuren met de op handen zijnde Brexit. Wordt het een deal of no-deal? Welke gevolgen heeft het voor Europese bedrijven die zaken doen met hun Britse collega's?

  17-09
 • Koppeling Easy Systems en iMUIS Online voor digitale factuurverwerking
  ER is nu een koppeling beschikbaar tussen iMUIS Online (online boekhouden) van MUIS Software en de factuurverwerkingssoftware Easy Invoice van Easy Systems. Deze koppeling maakt het mogelijk om inkomende facturen digitaal te circuleren, controleren en goedkeuren en vervolgens betaalbaar te stellen in iMUIS Online.  Deze samenwerking tussen de twee bedrijven is ontstaan door een gezamenlijke klant, ‘Het Keukenmagazijn’, die zowel gebruik maakt van de MUIS als de Easy Systems software en haar proces zo optimaal mogelijk wilde inrichten.
  Lees verder » 17-09
 • Nederlandse mkb-bedrijven lopen risico door onbeveiligde printers
  Ruim een derde (38 procent) van de mkb-bedrijven in Nederland stelt zichzelf bloot aan een groot datalek doordat ze hun printers en multifunctionele printers (MFP’s) niet voldoende beveiligen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Sharp.De belangrijkste conclusie uit het onderzoek van Sharp is, dat kantoormedewerkers in Nederland zich anno 2019 niet bewust zijn van de potentiële beveiligingsrisico’s die printers en MFP’s met zich brengen.
  Lees verder » 17-09
 • Een schonere lucht en een aangename temperatuur in de fabriek voor One Way Plastics

  De spuitzakken van One Way Plastics zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Zodra chef koks ermee hebben gewerkt, willen ze niet anders meer. Dat heeft ervoor gezorgd dat de spuitzakken inmiddels wereldwijd in meer dan zestig landen worden verkocht. De groeiende vraag naar de spuitzakken zorgt ervoor dat het bedrijf dit jaar verhuist naar een grotere productlocatie in Breda. Hoe zorgt One Way Plastics ervoor dat haar werknemers op de nieuwe locatie maximaal kunnen presteren in een optimaal werkklimaat?

  17-09
 • Petrol Sign neemt Armada Janse over

  Petrol Sign heeft Armada Janse, onderdeel van de Andus Group, overgenomen. Het bedrijf met circa 80 medewerkers is een van de grootste spelers op de Europese markt voor lichtreclame.

  Het bericht Petrol Sign neemt Armada Janse over verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  17-09
 • Sign Products ook in België actief

  Het Nederlandse bedrijf Sign Products, dat aan de sign- en reclame-industrie in Nederland levert, is vanaf nu ook in België actief.

  Het bericht Sign Products ook in België actief verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  17-09
 • 15 Noord-Hollandse huis-aan-huis bladen weg
  BEDRIJVEN - BDUmedia zegt het faillissement te hebben aangevraagd voor 15 Noord-Hollandse huis-aan-huis titels. De titels vallen allemaal onder BDUlokalemedia Noord-Holland b.v. in Alkmaar. 17-09